Обади се: +359 32 321 971
image

Руска Ангелова

 • 0895 555908

За мен

Професионалист покупко-продажби на недвижими имоти.

image Продажба

3-етажна Пловдив Център 200 кв.м

 • Площ: 200,00 кв. м.
 • Цена: € 270 000,00
image Продажба

Мезонет Пловдив Център 70 кв.м

 • Площ: 70,00 кв. м.
 • Цена: € 75 000,00
image Продажба

1-етажна Пловдив Център 29 кв.м

 • Площ: 29,00 кв. м.
 • Цена: € 52 500,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 75 кв.м

 • Площ: 75,00 кв. м.
 • Цена: € 77 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 48 кв.м

 • Площ: 48,00 кв. м.
 • Цена: € 46 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Център 75 кв.м

 • Площ: 75,00 кв. м.
 • Цена: € 87 000,00
image Продажба

1-стаен Пловдив Център 35 кв.м

 • Площ: 35,00 кв. м.
 • Цена: € 37 000,00
image Продажба

Магазин Пловдив Център 57 кв.м

 • Площ: 57,00 кв. м.
 • Цена: € 41 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 64 кв.м

 • Площ: 64,00 кв. м.
 • Цена: € 50 000,00
image Продажба

3-етажна Пловдив Център 180 кв.м

 • Площ: 180,00 кв. м.
 • Цена: € 200 000,00
image Продажба

1-етажна Пловдив Център 75 кв.м

 • Площ: 75,00 кв. м.
 • Цена: € 93 000,00
image Продажба

Мезонет Пловдив Център 83 кв.м

 • Площ: 83,00 кв. м.
 • Цена: € 85 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 71 кв.м

 • Площ: 71,00 кв. м.
 • Цена: € 85 000,00
image Продажба

2-етажна Пловдив Център 86 кв.м

 • Площ: 86,00 кв. м.
 • Цена: € 89 000,00
image Продажба

1-стаен Пловдив Център 32 кв.м

 • Площ: 32,00 кв. м.
 • Цена: € 36 500,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Център 91 кв.м

 • Площ: 91,00 кв. м.
 • Цена: € 72 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 53 кв.м

 • Площ: 53,00 кв. м.
 • Цена: € 32 000,00
image Продажба

1-етажна обл.Пловдив гр.Перущица 160 кв.м

 • Площ: 160,00 кв. м.
 • Цена: € 79 000,00
image Продажба

2-етажна Пловдив Център 160 кв.м

 • Площ: 160,00 кв. м.
 • Цена:
image Продажба

3-стаен Пловдив Център 90 кв.м

 • Площ: 90,00 кв. м.
 • Цена: € 102 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Център 86 кв.м

 • Площ: 86,00 кв. м.
 • Цена: € 99 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Център 62 кв.м

 • Площ: 62,00 кв. м.
 • Цена: € 65 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Център 94 кв.м

 • Площ: 94,00 кв. м.
 • Цена: € 92 000,00
image Продажба

Мезонет Пловдив Център 240 кв.м

 • Площ: 240,00 кв. м.
 • Цена: € 198 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Център 130 кв.м

 • Площ: 130,00 кв. м.
 • Цена: € 150 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 63 кв.м

 • Площ: 63,00 кв. м.
 • Цена: € 69 500,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 63 кв.м

 • Площ: 63,00 кв. м.
 • Цена: € 74 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 70 кв.м

 • Площ: 70,00 кв. м.
 • Цена: € 61 700,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 73 кв.м

 • Площ: 73,00 кв. м.
 • Цена: € 73 500,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Център 74 кв.м

 • Площ: 74,00 кв. м.
 • Цена: € 69 490,00

Намерете вашия нов дом

Цена(€):
Площ(кв.м.):