Обади се: +359 32 321 971
image

Брокер Въстанически

 • 0895 55 59 12

За мен

Покупко-продажби на недвижими имоти.

image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 86 кв.м

 • Площ: 86,00 кв. м.
 • Цена: € 115 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Христо Смирненски 56 кв.м

 • Площ: 56,00 кв. м.
 • Цена: € 69 000,00
image Продажба

1-стаен Пловдив Въстанически 41 кв.м

 • Площ: 41,00 кв. м.
 • Цена: € 38 800,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 80 кв.м

 • Площ: 80,00 кв. м.
 • Цена: € 80 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Въстанически 60 кв.м

 • Площ: 60,00 кв. м.
 • Цена: € 69 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Въстанически 40 кв.м

 • Площ: 40,00 кв. м.
 • Цена: € 61 200,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Въстанически 72 кв.м

 • Площ: 72,00 кв. м.
 • Цена: € 89 500,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Въстанически 74 кв.м

 • Площ: 74,00 кв. м.
 • Цена: € 72 990,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Христо Смирненски 122 кв.м

 • Площ: 122,00 кв. м.
 • Цена: € 158 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 82 кв.м

 • Площ: 82,00 кв. м.
 • Цена: € 70 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 72 кв.м

 • Площ: 72,00 кв. м.
 • Цена: € 95 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 106 кв.м

 • Площ: 106,00 кв. м.
 • Цена: € 95 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Въстанически 78 кв.м

 • Площ: 78,00 кв. м.
 • Цена: € 93 600,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 98 кв.м

 • Площ: 98,00 кв. м.
 • Цена: € 129 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Остромила 65 кв.м

 • Площ: 65,00 кв. м.
 • Цена: € 66 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 125 кв.м

 • Площ: 125,00 кв. м.
 • Цена: € 130 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 125 кв.м

 • Площ: 125,00 кв. м.
 • Цена: € 68 800,00
image Продажба

4-стаен Пловдив Въстанически 158 кв.м

 • Площ: 158,00 кв. м.
 • Цена: € 195 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Христо Смирненски 86 кв.м

 • Площ: 86,00 кв. м.
 • Цена: € 98 900,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Въстанически 61 кв.м

 • Площ: 61,00 кв. м.
 • Цена: € 75 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 86 кв.м

 • Площ: 86,00 кв. м.
 • Цена: € 84 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 100 кв.м

 • Площ: 100,00 кв. м.
 • Цена: € 132 600,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 132 кв.м

 • Площ: 132,00 кв. м.
 • Цена: € 195 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Западен 93 кв.м

 • Площ: 93,00 кв. м.
 • Цена: € 189 000,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 96 кв.м

 • Площ: 96,00 кв. м.
 • Цена: € 96 900,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Въстанически 105 кв.м

 • Площ: 105,00 кв. м.
 • Цена: € 145 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Въстанически 107 кв.м

 • Площ: 107,00 кв. м.
 • Цена: € 128 500,00
image Продажба

3-стаен Пловдив Христо Смирненски 110 кв.м

 • Площ: 110,00 кв. м.
 • Цена: € 140 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Христо Смирненски 90 кв.м

 • Площ: 90,00 кв. м.
 • Цена: € 90 000,00
image Продажба

2-стаен Пловдив Въстанически 73 кв.м

 • Площ: 73,00 кв. м.
 • Цена: € 71 650,00

Намерете вашия нов дом

Цена(€):
Площ(кв.м.):